Να στείλετε μήνυμα
aboutus

HANGZHOU SIVGE MACHINERY CO., LTD

HANGZHOU SIVGE MACHINERY CO., LTD HANGZHOU SIVGE MACHINERY CO., LTD HANGZHOU SIVGE MACHINERY CO., LTD HANGZHOU SIVGE MACHINERY CO., LTD HANGZHOU SIVGE MACHINERY CO., LTD
1 2 3 4 5
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Εισαγωγέα
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: SIVGE
Αριθμός Υπαλλήλων: 100~200
Ετήσιες πωλήσεις: 500million-600million
Ιδρύθηκε Έτος: 1995
Εξαγωγή pc: 20% - 30%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Η Co. μηχανημάτων Sivge Hangzhou, ΕΠΕ (προηγούμενες εγκαταστάσεις μηχανημάτων εφαρμοσμένης μηχανικής Hangzhou Saiqi) ιδρύθηκε το 1995 σε Hangzhou -- ένα όμορφο σύνολο πόλεων της ζωτικότητας και της δημιουργικότητας στην Κίνα. SIVGE ενσωματώνει τη επιστημονική έρευνα & την ανάπτυξη, την κατασκευή και τις πωλήσεις των διάφορων τύπων εναέριων πλατφορμών εργασίας και συμβάλλει καλύτερα για να βελτιώσει τον ανθρώπινο εναέριο όρο εργασίας.

SIVGE εμμένει σε τεχνολογική καινοτομία, με διάφορα διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων χωρών, και περισσότερα από 30 διπλώματα ευρεσιτεχνίας προτύπων χρήσης. Τα προϊόντα μας με τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τους επιτυγχάνουν την προηγμένη φύση.

SIVGE εφαρμόζει πλήρως το διεθνή προηγμένο διοικητικό τρόπο. Το 2001, καθιερώσαμε το σύστημα εξασφάλισης ποιότητας ISO9001. Το 2006, καθιερώσαμε το επαγγελματικό σύστημα διαχείρισης υγειών και ασφαλειών (OHSAS) 18001 και σύστημα διαχείρισης ISO14001 περιβάλλοντος.

Το 2002, η εναέρια πλατφόρμα εργασίας μας από 6-18 μέτρα πέρασε την αξιολόγηση της διεθνούς ασφάλειας CE. Το 2003, γίναμε η πρώτη batch στη χώρα για να λάβουμε το πιστοποιητικό τίτλου σπουδών για την εναέρια παραγωγή πλατφορμών εργασίας. Το 2007, μια σειρά αυτοπροωθούμενων εναέριων πλατφορμών εργασίας μας επέτυχε το διεθνές πιστοποιητικό ασφάλειας CE. Το 2010, 9 σειρές εναέριων πλατφορμών εργασίας Sivge επέτυχαν το CE σύμφωνα με τα πιό πρόσφατα πρότυπα EN280.

Με τη «πελάτης-κεντροθετημένη» αρχή, SIVGE έχει την οργάνωση ένα ενσωματωμένο σύστημα υπηρεσιών του σχεδίου, της κατασκευής, των πωλήσεων και του συμβούλου. Το δίκτυο πωλήσεων των πλατφορμών SIVGE ήταν εξαπλωμένο στην Κίνα, συμπεριλαμβανομένης της περιοχής Χονγκ Κονγκ, την περιοχή του Μακάο και την περιοχή της Ταϊβάν. Τα προϊόντα μας έχουν πωληθεί σε περισσότερες από 70 χώρες και περιοχές στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης, τη Μέση Ανατολή, τη Νοτιοανατολική Ασία, την Αμερική και την Ωκεανία.

Ιστορία

1995 η Co. μηχανημάτων εφαρμοσμένης μηχανικής Hangzhou Saiqi, ΕΠΕ που καθιερώνεται, εισάγει στον τομέα της ανύψωσης της πλατφόρμας εργασίας.

 

1998 η πρώτη διπλή πλατφόρμα εργασίας ιστών εναέρια που αναπτύσσεται επιτυχώς για να ενισχύσει τη χωρητικότητα φορτίων, διευρύνει τους τομείς εφαρμογής για τις εναέριες πλατφόρμες εργασίας τύπων ιστών. Στο ίδιο χρόνο, απονείμετε το κινεζικό εθνικό βασικό νέο προϊόν.

 

2000 Sivge που περιλαμβάνεται στην έκδοση του εναέριου βιομηχανικά τυποποιημένου πλατφορμών εργασίας, όπως JG/T5100, JG/T5103 και JG/η σειρά πλατφορμών τέσσερις-ιστών T5104.The πρώτος χρησιμοποιείται ευρέως στην κινεζική αεροδιαστημική βιομηχανία.

 

2002 Sivge ανέπτυξε μια δημιουργική εναέρια πλατφόρμα πολυ-ιστών (εθνικό βασικό νέο προϊόν του 2001). Κατά συνέπεια, περιορισμοί ύψους σημαντικής ανύψωσης προϊόντων τύπων ιστών. Αποκτηθε'ντα προϊόντα πιστοποιητικά CE από DNV.

 

2004 Sivge συνεχίζει να κερδίζει την εθνική επιστήμη της Κίνας και τεχνολογίας, και τα εγκεκριμένα επαρχιακά προγράμματα επιχειρήσεων υψηλής τεχνολογίας. Ενοποιημένος χρήσης «Co. ΕΠΕ μηχανημάτων εργασίας Hangzhou Sivge στην εναέρια»

 

2006 ερευνητικά κέντρα Sivge και εργαστήρια έχουν ολοκληρωθεί και έχουν τεθεί στη χρήση. Συμμετέχετε στη διατύπωση των εθνικών τυποποιημένων εναέριων οχημάτων GB9465.

 

2008 τα προϊόντα μόνος-έκδοσης Sivge, συμπεριλαμβανομένου του προϊόντος αστεριών - αυτοπροωθούμενη πλατφόρμα τεσσάρων ιστών. Με την άριστη σταθερότητα και τη σημαντική απόδοση, πάρτε την εμπιστοσύνη πολλών χρηστών. Περασμένη TUV νέων προϊόντων σειρά πιστοποίηση.

 

2010 Sivge υποθέτει δύο «ενδέκατη πενταετής» κινεζική εθνική επιστήμη και η τεχνολογία εστίασε στην υποστήριξη του έργου, και διαμορφωμένος ως βιομηχανική βάση. Περιλήφθείτε στην ανάπτυξη τεσσάρων κινεζικών εθνικών προτύπων, όπως GB25849, το ΜΒ/T27547, το ΜΒ/T27548 και το ΜΒ/T27549.

 

2012 Sivge γίνεται μοναδικό στο πέρασμα βιομηχανίας μέσω της διεθνούς πιστοποίησης ασφάλειας CE χ-τρόπου (SGS πλήρες πιστοποιητικό εξασφάλισης ποιότητας).

 

2014 με το ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ, ο υπέρηχος και η τεχνολογία λέιζερ και μια σειρά νέας τεχνολογίας εφάρμοσαν στα προϊόντα τους, μαζί με τα πλεονεκτήματά τους στην ανάπτυξη της τέχνης, τη νέα γενιά Sivge των προϊόντων που απελευθερώθηκαν σταδιακά. Η παραμονή συντόνισε για τα προϊόντα Sivge, όπως 27 μέτρα, και τα προϊόντα χαρακτήρισαν όπως προσαρμοστική, μεγάλης ακρίβειας, υψηλής αντοχής, τεράστια πλατφόρμα, ομοιοκατευθυνόμενο περπάτημα, τηλεσκοπικός βραχίονας, που αναμιγνύει το βραχίονα ......

 

2015 αλλαγμένο Sivge όνομα στη Co. μηχανημάτων Hangzhou Sivge, το ΕΠΕ, και τις μετοχές Saiqi που απαριθμούνται στο νέο πίνακα στις 27 Ιουλίου (833084.OC)

Υπηρεσία

Η υπηρεσία είναι η επέκταση της ποιότητας!

Με τη σημαντική ποιότητα και την πιστή υπηρεσία για να ακολουθήσει την περισσότερη ικανοποίηση των πελατών.

 

Το Sivge είναι ένα ISO9001: η το 2008 επικυρωμένη επιχείρηση, διατηρεί τους υψηλότερους ποιοτικούς βιομηχανικά τυποποιημένους μέσω αυστηρός των διοικητικών και ποιοτικού ελέγχου διαδικασιών αλυσιδών εφοδιασμού μας, ο οποίος είναι λεπτομερείς, τυποποιημένες διαδικασίες για τη λήψη και την επιθεώρηση των συστατικών. Η ποιοτική ομάδα Sivge είναι καλά - εκπαίδευσε να ασφαλίσει ότι οι πελάτες λαμβάνουν τα υψηλότερα ποιοτικά προϊόντα εγκαίρως και ότι όλες οι συγκεκριμέές απαιτήσεις συσκευασίας, μαρκαρίσματος και παράδοσης καλύπτονται ακριβώς.

 

Η ποιοτική διαχείριση Sivge αρχίζει με τη διαδικασία προμήθειας, η οποία περιλαμβάνει τις διαγνωστικές εξετάσεις προμηθευτών, την ταξινόμηση προμηθευτών και τις τρέχουσες εκτιμήσεις απόδοσης προμηθευτών. Πιστεύουμε ότι το «source» είναι ουσιαστικό στον ποιοτικό έλεγχο. Η ποιοτική διαχείριση Sivge περιέχει επίσης την έγκαιρη παράδοση με τις πελάτης-διευκρινισμένες οδηγίες.

Pre-sale υπηρεσίες:

  • 1. Για να παρέχει στους χρήστες pre-sales τη τεχνική υποστήριξη, και να παρέχουν στους χρήστες τις συστάσεις μιας εξατομικευμένης επιλογής ή σχεδίου βασισμένες στις ανάγκες της πραγματικής περιοχής.
  • 2. Ο χρήστης αναπτύσσεται από κοινού απευθυμένος στα industry-specific ειδικής χρήσης μηχανήματα.

Πώληση των υπηρεσιών:

  • 1. Σύμφωνα με τη διαταγή ή τις απαιτήσεις χρηστών, το συντονισμό της γυναικείας κάλτσας ή τον κύκλο παραγωγής.
  • 2. Παρέχετε ένα λεπτομερές πρόγραμμα ή projrct ένα σχέδιο παραγωγής στο χρήστη.

Άλλες υπηρεσίες:

  • Υπηρεσίες για τη βελτίωση προϊόντων ή.
  • Για να παρέχει περισσότερες υπηρεσίες για τα εναέρια μηχανήματα εργασίας και τις σχετικές βιομηχανίες, όπως το σχέδιο, η πρόσβαση, το ενοίκιο, κ.λπ.

Υπηρεσία μεταπώλησης:

  • 1. Για να παρέχει τις υπηρεσίες αγαθών μιας διάρκειας ζωής για όλους τους εξοπλισμούς Sivge, περιέλαβε τη συντήρηση εξοπλισμού, ανεφοδιασμός ανταλλακτικών, παρέχει τα εγχειρίδια και το βίντεο, κ.λπ.
  • 2. Για να παρέχει τη μακρινή υποστήριξη υπηρεσιών τηλεφωνικώς και το δίκτυο ελεύθερα.

 

Η ομάδα μας

Sivge στις εμπορικές εκθέσεις:

 

ΚΙΝΑ HANGZHOU SIVGE MACHINERY CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 0

ΚΙΝΑ HANGZHOU SIVGE MACHINERY CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 1

 

ΚΙΝΑ HANGZHOU SIVGE MACHINERY CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 2

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας